perjantai 28. joulukuuta 2007

Ovien irroittelua, helman korjausta ja kojetaulun hiontaa


Ovien irroituksessa menikin sitten melkein yksi kokonainen ilta. Purkaminen oli tarkoitus olla Jyrin hommaa mutta täytyi tarttua hommaan itse, kun uhosin auton olevan valmiina heti viikolla 1.

Kaiken muun älyttömän lisäksi, on kaikki tiivisteet liimattu jollain superpitävällä kontaktiliimalla. Edellä mainitusta johtuen ei kaikki tiivisteet ole jatkossa käyttökelpoisia ilman pientä elvytystä.


Kuskinpuolen ovi-ikkunan alumiinilista oli liimattu sikaflexillä ruuvien lisäksi. Joutuin hieman houkuttelemaan jotta sai ehjänä irti. Kuskin helma on nyt hitsattu, joten auto ei enää ole poikki. Valitettavasti kamerasta loppui illalla akku, joten en saanut kuvia hitsauksista. Hitsin hyvä siitä kuitenkin tuli eheheh:-)

Ovitiivisteiden liimojen poistokin on aloitettu, noi on pakko poistaa ennen kuin pääsen tekemään loput pohjat.Takaluukusta täytyy hitsata pikkusen reikiä umpeen ja takahelman hitsaus täytyy vielä irroittaa ja hitsata uudelleen. Muuten hitsailut on toivottavasti tehty.


Tarkoitus oisi tänään päästä hieromaan loput pohjat oviaukkoihin ja maalata ne kertaalleen. Samoin kojelaudan ensimmäinen kerros olisi hyvä saada ruiskutettua tänään.

Ei kommentteja: